O experiență unică în care copiii îmbină distracția cu dezvoltarea personală.

”Învățarea înseamnă să realizezi că totul e posibil” este motto-ul școlii de vară 2017, în care copiii de la grădiniță, clasele primare și gimnaziale vor construi împreună o vacanță frumoasă pe care să nu o uite niciodată!

Într-o atmosferă caldă și prietenoasă copiii își dezvoltă abilitățile de relaționare și de comunicare, precum și competențe specifice muncii în echipă. Aceștia învață să se descurce în situații limită, să ia decizii curajoase și să găsească soluții ingenioase la probleme din viața de zi cu zi.

Cursurile de dezvoltare personală reprezintă o experiență de excepție în care copii își dezvoltă inteligența laterală și cea emoțională, învață cum să se concentreze, își dezvoltă atenția, gândirea critică, precum și spiritul creativ.

Programul de mentoring și de life-coaching ajută copiii să aibă încredere în sine și  îi învață practic cum să-și dezvolte potențialul propriu, să își descopere talentele și obiectivele de viață.

  • gândire creativă: antrenarea gândirii flexibile și originale, identificarea propriului stil de învățare, stimularea procesului creativ în situații din viața de zi cu zi și momente critice, își dezvoltă reziliența psihologică (rezistența la stres și gestionarea momentelor dificile)
  • programare neuro-lingvistică: tehnici NLP adaptate nivelului de înțelegere al copiilor, setare de obiective de viață și tehnici pentru atingerea acestora, eliminarea comportamentelor nedorite și a fobiilor, transformarea convingerilor limitative și întărirea celor pozitive
  • competențe IT: utilizarea calculatorului, crearea unui document Word, a unei prezentări în PowerPoint, realizarea de clipuri video, si de imagini digitale
  • comunicare eficientă: verbală, non-verbală, în public
  • educație antreprenorială: managementul timpului, dezvoltarea atenției, a puterii de concentrare, organizarea și prioritizarea activităților zilnice, promovarea imaginii personale, negocierea
  • inteligența emoțională: formarea unei personalități creative, dezvoltarea curajului, intuiției, a spiritului empatic. 

Cursurile sunt practice, interactive, antrenante și au ca obiectiv dezvoltarea abilităților copiilor de a gândi, îmbunătățirea performanțelor școlareemoționale și socialeAtitudine, comportament, limbaj – 3 pași către atingerea obiectivelor dorite!

Cursurile se desfășoară în vacanța de vară, investitia necesară fiind de 200 RON pe săptămână. În această taxă sunt incluse și 2 mese pe zi.

Pentru informații și înscrieri:

scoalaagora@gmail.com

0728284706