Școala de acasă- este noul program Agora care vine în întâmpinarea părinților ce doresc să continue parcursul educațional al copiilor lor, la standarde performante înalte, respectând programa școlară românească, precum și particularitățile de învățare individuale ale copilului, în condiții de maximă siguranță.

 

Situația globală actuală este o provocare pe care noi, părinți și profesori, trebuie să o abordăm proactiv, punând în prim plan copiii noștri. Din dorința de a le oferi copiilor posibilitatea de a urma cursurile școlare de acasă pe perioada pandemiei și pentru a păstra standardele educaționale ridicate, am conceput această platformă adaptată părinților care doresc să fie tutorii copiilor lor, să-i însoțească în călătoria lor educațională, pe drumul către excelența personală.

Chiar dacă am trăit momente în care parcă toată lumea stătea în loc, setea de cunoaștere a copiilor noștri nu se va opri niciodată, iar noi avem sarcina de a le stimula dorința de a învăța, ne a primi cu deschidere întrebările lor provocatoare, de a le putea răspunde urmărind dezvoltarea lor armonioasă și holistică.

Astfel, copilul primește o educație personalizată, adaptată propriului stil de învățare, al tipului de inteligență specific, al bioritmului personal și punând în prim plan talentele și pasiunile pe care le are.

Pentru informații și înscrieri: 0728284706

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit