Miercuri, 13 decembrie 2017, la Școala Gimnazială Internațională Agora, a fost mare sărbătoare! Toată lumea s-a pregătit pentru a-l întâmpina pe Moș Crăciun, într-un ritual devenit tradiție: Serbarea de suflet dedicată Crăciunului.

Cu multă bucurie și într-o continuă feerie de iarnă, copiii noștri din clasele primare, frumos costumați și aranjați, au pregătit pentru părinți o scenetă cu tema: ,,Nașterea Domnului Iisus Hristos”; fiecare cu rolul său, într-un decor de vis, specific Crăciunului. Au și colindat: ,,Astăzi, s-a născut Hristos”, ,,Cerul și Pământul”, ,,Trei păstori”, ,,Altfel de colind”…
 
 D-na învățătoare Balaj Diana, prezentatoarea acestui frumos eveniment, a dat startul cu un cuvânt de înainte pentru părinți, bunici, frați și surori, elevii noștri fiind extrem de nerăbdători să-și interpreteze rolurile. În aplauzele publicului, după clasele primare, a urmat momentul artistic al elevilor de la gimnaziu, aceștia recitând poezii adecvate momentului. Rând pe rând au ieșit pe scenă: Francesco, Răzvan, Iulia din clasa a V-a și Alessandro cu Daniel din clasa a VI-a… Specificul internațional al școlii s-a făcut simțit, elevii din clasa a VI-a recitând poezii în limba română, engleză și spaniolă, iar linia melodică a celor mari a sunat în limba lui ,,Merry Christmas”, cu ,,We, three kings”.
 
Bucuria cea mare a explodat la sosirea Moșului cu zurgălăi și sacii plini!
 
Felicitări cadrelor didactice coordonatoare: Tuș Mădălina, Vancea Delia și Balaj Diana, Benchiș Simina, Pașca Laura și Miere Crina pentru implicarea și dăruirea cu care au pregătit acest ,,festin”, copiilor pentru răbdarea cu care au învățat și priceperea cu care au interpretat și d-nei prof. Florescu Daniela, pentru organizare.