Sfârșitul lunii februarie a adus în familia Agora motiv de bucurie și sărbătoare, prin organizarea Târgului de mărțișoare, ediția a III-a.

Confecționate din timp, cu dăruire, talent sau stângăcie, preșcolarii și școlarii agoristi au expus miercuri. 28 februarie 2018, micile creații pline de culoare, rânduri și gânduri frumoase, gingașele mărțișoare legate cu șnur alb și roșu, semn al iubirii și sosirii primăverii, într-un ritual devenit tradiție.
 
Târgul s-a desfășurat în doua locații: prima parte a zilei a fost dedicată elevilor școlii gimnaziale care au expus pe holul Universității Agora, propriile creații admirate și apoi dăruite cu mare dragoste părinților lor, sub atenta îndrumare a cadrelor didactice, fiecare clasa având propriul stand. Partea a doua, a fost dedicată celor mici, preșcolarii de la Grădinița Agora, care au avut emoții mari, expoziția lor fiind una publică într-o locație comercială extrem de mediatizată pentru promovări și spectacole: Era Shopping Parc din Oradea. Părinții copiilor au primit îmbrățișări, zâmbete, cadourile în miniatură pe care le-au creat cu dedicație, cel mai frumos moment fiind dragostea dăruită… prin flori uscate, felicitări, mărțișoare, inimioare, forme și culori care mai de care, simbolizând primăvara și iubirea.
 
Felicitări tuturor cadrelor didactice pentru implicarea și vocația didactică, copiilor și elevilor pentru creațiile lor și părinților pentru educația și dragostea oferite și nemărginite.