O experiență unică în care copiii îmbină distracția cu învățarea și cu dezvoltarea personală.

”Învățarea înseamnă să realizezi că totul e posibil” este motto-ul școlii de vară în care copiii de la grădiniță, clasele primare și gimnaziale vor construi împreună o vacanță frumoasă pe care să nu o uite niciodată!

AGORA organizează și în această vară programul „Șlefuiește diamantul”, dedicat preșcolarilor și elevilor din ciclurile primar (clasele pregătitoare – IV) și gimnazial (clasele V-VIII), oferind cel mai mare portofoliu de tematici și activități de vacanță.

Programele noastre educaționale au ca principal obiectiv identificarea talentelor proprii și a potențialului elevilor și valorificarea acestora la maximum. Astfel, copiii învață cu plăcere, indiferent de tematica studiată, pentru că înțeleg sensul studierii diferitelor materii în funcție de pasiunile și obiectivele lor personale.

Șlefuiește diamantul” este un program de dezvoltare a inteligențelor multiple ale copiilor, dedicat tuturor elevilor care doresc să-și descopere potențialul, să afle cum să și-l folosească la maximum pentru a avea succes în viitoarea carieră și pentru a-și stabili și atinge obiectivele de viață.

Copiii vor avea în program multe activități de teambuilding și jocuri în aer liber. Ne vom distra descoperind că putem să ne facem temele de vacanță într-un mod plăcut. Vom face o recapitulare a materiei, vom învăța limba engleză și limba germană. Pe lângă toate acestea am pregătit un atelier de programare IT, unul de dezvoltare personală prin programare neuro-lingvistică (NLP), teatru de improvizație și educație antreprenorială. Toate acestea împreună cu momente de neuitat în aer liber,  fie pe terenul de fotbal sau la o plimbare la iarbă verde.

La AGORA am descoperit că atunci când se află într-o atmosferă caldă și prietenoasă, copiii își dezvoltă abilitățile de relaționare și de comunicare, precum și competențe specifice muncii în echipă. Aceștia învață să se descurce în situații limită, să ia decizii curajoase și să găsească soluții ingenioase la probleme din viața de zi cu zi.

Cursurile de dezvoltare personală reprezintă o experiență de excepție în care copii își dezvoltă inteligența laterală și cea emoțională, învață cum să se concentreze, își dezvoltă atenția, gândirea critică, precum și spiritul creativ.

Programul de mentoring și de life-coaching ajută copiii să aibă încredere în sine și  îi învață practic cum să-și dezvolte potențialul propriu, să își descopere talentele și obiectivele de viață.

  • gândire creativă: antrenarea gândirii flexibile și originale, identificarea propriului stil de învățare, stimularea procesului creativ în situații din viața de zi cu zi și momente critice, își dezvoltă reziliența psihologică (rezistența la stres și gestionarea momentelor dificile)
  • programare neuro-lingvistică: tehnici NLP adaptate nivelului de înțelegere al copiilor, setare de obiective de viață și tehnici pentru atingerea acestora, eliminarea comportamentelor nedorite și a fobiilor, transformarea convingerilor limitative și întărirea celor pozitive
  • competențe IT: utilizarea calculatorului, crearea unui document Word, a unei prezentări în PowerPoint, realizarea de clipuri video, si de imagini digitale
  • comunicare eficientă: verbală, non-verbală, în public
  • educație antreprenorială: managementul timpului, dezvoltarea atenției, a puterii de concentrare, organizarea și prioritizarea activităților zilnice, promovarea imaginii personale, negocierea
  • inteligența emoțională: formarea unei personalități creative, dezvoltarea curajului, intuiției, a spiritului empatic. 

Cursurile sunt practice, interactive, antrenante și au ca obiectiv dezvoltarea abilităților copiilor de a gândi, îmbunătățirea performanțelor școlareemoționale și socialeAtitudine, comportament, limbaj – 3 pași către atingerea obiectivelor dorite!

Cursurile se desfășoară în vacanța de vară, în campusul AGORA. Activitățile se vor desfășura atât în laboratoarele de informatică și de limba engleză și în spații amenajate în aer liber.

Sunt incluse în preț:

  • evaluarea copiilor și identificarea potențialului acestora
  • programul de dezvoltare personală axat pe cele 4 inteligențe (mentală IQ, emoțională, fizică și spirituală) și pe inteligențele multiple
  • ateliere de lucru pe materiile de bază, pe domenii cheie și activități de cultivare a abilităților elevilor (aritmetică mentală japoneză, tehnici de învățare accelerată, jocuri de memorie, fotocitire, NLP kids, limba germană, dans în aer liber, judo, teatru de improvizație etc)
  • masa de prânz, gustarea de după-masă

Taxa de participare  este de 150 RON pe zi ,550 RON pe săptămână sau 2000 RON pe lună.

Pentru informații și înscrieri:

scoalaagora@gmail.com

0728284706