Ce poți să îți dorești mai mult decât să vezi cum, în urma muncii depuse, roadele nu întârzie să apară?
 

Acest lucru s-a întâmplat și la Școala Gimnazială Internațională Agora, vineri (24.11.2017), când părinții elevilor din clasa I au fost invitați să vadă o mică parte din efortul copiilor lor, depus pe parcursul a câtorva săptămâni.
 
 

Tema noastră a fost una specifică vârstei ,,The Magic Toymaker – toys and games”. Misiunea noastră a fost aceea de a-l ajuta pe Toymaker să ajungă la noi, toată activitatea desfășurându-se sub masca unui joc. Pentru a putea trece de primul nivel al jocului, sarcin
a elevilor a fost să răspundă corect la întrebări, pe baza celor învățate pe parcursul unit-ului. Cu fiecare răspuns corect Toymaker era cu un pas mai aproape de școala noastră. Al doilea nivel, puțin mai complicat, a constat în punerea în scenă de către copii a poveștii îndrăgitului nostru ursuleț Teddy. Jocul a necesitat efort și 
concentrare din partea elevilor, însă recompensa a fost pe măsură. Toymaker a ajuns la noi, aducându-ne voie bună și câteva cadouri.
 

Având în vedere faptul că toată activitatea s-a desfășurat în limba engleză nu pot să spun decât că avem niște elevi minunați de care sunt mândră. Nu pot să descriu în cuvinte mulțumirea pe care o simt când văd pe chipurile elevilor mei o fericire pură, adevărată.
 
Prof. Beatrix-Mădălina Tuș
 
  
 

Fiind concentrată asupra activității și asupra elevilor, Mădă, poate nu ai reușit să vezi și să simți toate gesturile și reacția copiilor și a părinților, dar aparatul foto, prietenul nostru cel mai sincer și mai fidel, a surprins psihologia, a descifrat trăirile… Privește imaginile și studiază reacțiile lor sincere, spontane, fără nicio regizare sau fără intervenția unei mâini nevăzute.
 

Ați fost superbi, cu toții, copii, părinți, dar și tu, un vrăjitor și un maestru pedagog și psiholog, înzestrată cu darul comunicării și al modelării caracterelor!