În preajma Sfintelor Sărbători de iarnă, înainte de sosirea lui Moș Niculae, la Școala Gimnazială Internațională Agora, a avut loc luni (4 decembrie 2017), un eveniment plin de culoare, veselie și omenie: Târgul caritabil de Crăciun.

Cu această ocazie, toți copiii noștri, de la preșcolari până la elevi, au pregătit cu mult drag, inocență, dăruire și cu multă nerăbdare, decorațiuni, podoabe, suveniruri și obiecte personalizate, pentru a fi oferite părinților și familiilor acestora, dar și vizitatorilor.
 
Astfel, Centrul Europe Direct Agora, care a găzduit acest eveniment, a fost plin de vizitatori și cumpărători: părinți, bunici, frați, cadre didactice, dar și studenți, care au putut admira standurile expuse pe patru grupe la grădiniță și șapte clase la școală, pline de oferte călduroase, încărcate de sărbătoare: fundițe, steluțe, lumânări, aranjamente, coronițe, decorațiuni cu globuri, beteală, sclipici, cartoane și lut, polistiren, conifere, toate vopsite și frumos ambalate care mai de care, stârnind curiozitatea și competitivitatea în rândul copiilor întrucât aceștia au lucrat individual, pe grupe, produsele expuse fiind o surpriză pentru toată lumea.
 

Frumos îmbrăcați, sub coordonarea cadrelor didactice, copiii au putut oferi părinților propriile lucrări, care au fost achiziționate prin donație făcută după posibilitățile fiecăruia. Cei mai simpatici expozanți au fost copilașii din grupa ,,Piticot”, aflați la prima lor expoziție datorită vârstei fragede, iar cei mai serioși, elevii clasei a VII-a, cei mai mari ocupanți ai Școlii Agora, în acest an școlar.
 
Sumele strânse din donație vor ajunge la copiii orfani, abandonați, bolnavi din spitale și centre de ocrotire, pentru a le ușura și însenina viața, cu dăruirea din suflet a acestor bănuți care să acopere o parte din cele necesare unui trai decent.
 
Felicitări tuturor educatoarelor, învățătoarelor și d-nelor diriginte pentru modul în care și-au coordonat munca și copii, prezentându-se exemplar la acest târg.