,,Tu ești cea mai frumoasă minune a mea!”

,,Minunată mamă, azi îți arăt că te iubesc mai mult decât ieri, dar nu mai puțin decât mâine”
Culoare, parfum, copii bucuroși și mămici fericite… cam așa am putea defini evenimentul desfășurat miercuri, la Grădinița Internațională Agora, cu ocazia zilei de 8 Martie.

Cu mic, cu mare, fiecare am așteptat-o cu nerăbdare pe MAMA, pregătind pentru această întâlnire specială surprize inedite; ne-am pregătit în primul rând inimile, încărcate de emoție și bucurie, pentru că orice întâlnire cu mama e una specială, la orice vârstă. Preșcolarii din grupa mică, alături de prof. Meszaros Brigitta și Vereș Carolina, au pregătit pentru întâlnirea cu mama surprize colorate: tablouri, flori, inimioare, cântec și multă voie bună. Cei mici, alături de mama, au pictat, au lipit flori colorate, realizând tablouri originale. Copiii au cântat, s-au emoționat în prezența mamelor și au avut următorul mesaj: ,,Mămico, te voi iubi mereu; și întotdeauna tu vei fi pentru mine cea mai minunată mămică din lume. Tu ești totul pentru mine. M-am gândit ca de Ziua ta să-ți dăruiesc flori multe…, dar eu știu că tu ai prefera un buchet de dragoste veșnică!”
 
Preșcolarii din grupa mijlocie, coordonați de prof. Alb Florina și Florescu Daniela, au așteptat cu multă bucurie și cu un decor special sosirea mamelor.
 
Fiecare copil a rostit un gând și o urare pentru mama, apoi cu toții au trecut la munca pe  ,,echipe” (mama și copilul). Având pe masa de serviciu foi colorate, lipici, creioane colorate, acuarele, perforatoare, flori, fluturi, buburuze și inimioare…, fiecare echipă s-a autoservit cu cele necesare pentru a crea un tablou care să ilustreze relația unică dintre mamă și copil.
 
Munca în ,,echipă” a dat roade și rezultatele au fost aplaudate. Fiecare ,,echipă” și-a prezentat lucrarea finală, iar mamele au fost premiate pentru creativitate, hărnicie, originalitate și comunicare eficientă cu partenerul de echipă.
 
Apoi au prins glas dedicațiile pentru mămici: ,,Nu știu cum reușești să le faci pe toate, nu știu dacă faci minuni în fiecare zi, dar știu că tu ești cea mai frumoasă minune a mea!”
 
,,Dacă aș avea câte o floare pentru fiecare clipă în care mă gândesc la tine, mamă, ar însemna să mă plimb veșnic într-o grădină de flori”!
La mulți ani, mămică dragă!
 
Odorul tău cel mai iubit