Săptămâna trecută, la Școala Gimnazială Internațională Agora, au fost invitați părinții clasei a II-a pentru a participa la activitatea finală a temei: Time Detectives.

Personalități faimoase, marcante, fapte ce au schimbat destine, invenții revoluționare și descoperiri fabuloase – sunt informații prin care clasa a II-a a călătorit cu doamna profesoara Balaj Diana timp de opt săptămâni. Sunt părți din istoria lumii pe care ei le au acum la degetul mic. Elevii au fost evaluați printr-o activitate interesantă și interactivă, aceasta având ca formă de organizare munca în echipe. Copiii au vorbit exclusiv în limba engleză, au citit și completat texte cu cuvinte lipsă. Textele au fost desprinse din temele: Lydian Lion, Evolution of Transport, Evolution of Cars, Flight History, Changes in Technology, Terracotta Army, Christopher Columbus, Robert Falcon Scott și Neil Armstrong.

Doresc să felicit elevii clasei a II-a pentru munca depusă, seriozitatea de care au dat dovadă și pentru excelenta colaborare cu echipa. Marele inventator, Henry Ford, despre care noi am învățat, a rostit aceste cuvinte celebre care ni se potrivesc ca o mănușă: „A fi împreună este un început, a rămâne împreună este un progres, a lucra împreună este un succes”.