Și în acest an, Școala Gimnazială Internațională Agora a primit certificatul Exam Preparation Centre, fiind al treilea an în care școala noastră este Centru de pregătire Cambridge.

După cum v-au obișnuit în fiecare an, elevii Școlii Gimnaziale Internaționale Agora și-au suștinut cu brio examenele Cambridge-Computer Based-KET.
 
Cu multă degajare și naturalețe, elevii școlii noastre au trecut peste toate cele patru secțiuni ale testului-Reading &Writing, Listening și Speaking. Au participat elevi din clasa a V-a, a VI-a și a VII-a. Rezultatele sunt de excepție: Kofler Julian-Pass with distinction-147 B1, Popa Iulia-Pass with distinction 145 B1, Joldoș Alex Gabriel-Pass with distinction 143 B1, Riccio Alessandro -Pass with distinction 141 B1, Grau Roșu Quim-Pass with merit 136 A2, Plugar Daniel -Pass 132 A2, But Raul-Pass 129 A2.
 
În data de 18 mai 2018 urmează susținerea examenelor YLE Cambridge Exams la care vor participa elevi din clasa a II-a, a III-a, a IV-a, a V-a, a VI-a și a VII-a.
 
Îi felicităm pe cei care au dat deja examenul și le urăm succes celor care urmează să-l susțină.
 
Îi mulțumim, de asemeni, doamnei profesoare Miere Crina pentru implicarea și efortul necontenit de care dă dovadă, elevii școlii nostre situându-se la nivelul excepționalismului în ce privește nivelul la limba engleză.
 
Prof. Daniela Drugaș